Návrh základního rautového pohoštění

Aperitiv

  • Becherovka

Studený raut

  • Studená mísa - variace sýrů
  • Studená mísa - variace uzenin
  • Matjesy pikantní
  • Zelný salát s paprikou a okurkou
  • Těstovinový salát s kuřecím masem
  • Olivy
  • Čerstvá zelenina
  • Hrášek, mrkev, kukuřice ve sladkokyselém nálevu
  • Beraní rohy / feferony
  • Ovocný kompot

Teplý raut

  • Guláš
  • Pečená kuřata
  • Koktejlové párečky
  • Masové krokety
  • Kuřecí řízečky
  • Hranolky / bramborové krokety
  • Zeleninová rýže
  • Těstoviny
  • Císařská zelenina

---

  • Pečivo světlé, tmavé
  • Ovoce
  • Zákusky více druhů

Výletní loď vytvořilo MZstudio.cz - tvorba www stránek